Снимка БулфотоОбявиха конкурс за общо 77 вакантни длъжности във Военновъздушните сили

...
Снимка БулфотоОбявиха конкурс за общо 77 вакантни длъжности във Военновъздушните сили
Коментари Харесай

Търсят шофьори, механици, оператори във Военновъздушните сили, искат средно образование

Снимка Булфото

Обявиха конкурс за общо 77 вакантни длъжности във Военновъздушните сили (ВВС) на Република България за приемане на военна работа на лица, приключили цивилен междинни или висши учебни заведения в страната и в чужбина. Това стана със заповед на министъра на защитата, написа trafficnews.bg .

Търсят се водачи, механици, оператори и други За всички оповестени позиции се изисква приблизително обучение.

Свободните места са в разнообразни военни формирования в страната – Крумово, Божурище, Шабла, Долна Митрополия, Щръклево, София и др. 

Сред условията за претендентите са да са годни за военна служба; да не са осъждани за съзнателно закононарушение от общ темперамент, без значение от реабилитацията и против тях да няма формирано наказателно произвеждане за съзнателно закононарушение от общ характер; да нямат друго гражданство; да не са освобождавани от военна работа заради наложено дисциплинарно наказване „ уволняване ” и други

Конкурсът ще се организира на три стадия - изпит по физическа подготовка, тест за обща просвета и събеседване. Физическият изпит е по нормативи от Единния армейски тест и включва лицеви опори, коремни преси, тичане за експедитивност и устойчивост. По време на теста за обща просвета претендентите би трябвало да отговорят на 100 въпроса в границите на 60 минути. До събеседване се позволяват тези, които имат най-малко 200 точки от първите два стадия.

Конкурсите за обособените длъжности и формирования ще се проведат през октомври. Подаването на документи става персонално с документално заявление посредством структурите на Централно военно окръжие по места. Към него се ползват документите, удостоверяващи обучение, професионален опит и др. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР